کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9162 | مشاهده و دانلود: 735713829 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/08 | اعضاء: 316320 | نظرات: 37889
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
 شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام تسلیت باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

ژست آزادی بیان گوگل پس از حذف نام خلیج فارس

http://www.jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/18-2-1391/IMAGE634719855009665293.JPGطی دو سال گذشته و در پی سانسور اینترنتی پر سر و صدای دولت چین در زمینه محتوای مطالبی که روی شبکه جهانی اینترنت منتشر می شوند، شرکت گوگل “گزارش شفافیت(!)” خود را منتشر کرد. این تارنمای اینترنتی درخواست های ویژه دولت ها و یا نهادهایی که از حق انحصاری حذف و یا مسدود کردن محتوای مطالب روی شبکه جهانی اینترنت برخوردار هستند و نیز واکنش و پاسخ های گوگل را گردآوری می کند.

به گزارش سافت گذر به نقل از ظهور؛در مقام نمونه، از ماه ژوئیه تا دسامبر سال ٢٠١١، دولت برزیل برای حذف محتوا، ١٢٠ حکم دادگاهی صادر کرد و بنا به گزارش، گوگل ۶٧ درصد موارد این اقدام را انجام داده است. از سویی دیگر، استرالیا در دوره زمانی مشابهی، ۶ درخواست به گوگل ارسال کرده است و این شرکت اینترنتی فقط در ١٧ درصد موارد اطلاعات را جمع آوری کرده است.

این گزارش مرجع مفیدی برای افرادی خواهد بود که روند میزان مدارا و تحمل آزادی بیان در سراسر جهان و رفتار اینترنتی کشورهای خاصی را مورد بررسی قرار می دهند.

گوگل طی هفته جاری “گزارش گرایش جدید” را منتشر کرد که بنا به گفته “دوروتی چو”، تحلیلگر ارشد سیاست‌گذاری گوگل، این گزارش حامل اخبار ناخوشایندی است.

خانم چو در وبلاگ این شرکت می نویسد: زمانی که ما در سال ٢٠١٠، انتشار این داده ها را آغاز کردیم، روایت های جالب تری را که در دل این اعداد و ارقام بود نیز به همراه آن ها چاپ کردیم. ما متوجه شدیم که گاهی اوقات نهادهای دولتی کشورهای مختلف، از ما خواسته اند که محتوای سیاسی را حذف کنیم که کاربران ما روی خدمات شرکت ما منتشر کرده بودند. ما امیدوار بودیم اشتباه کرده باشیم، اما الان می دانیم که واقعیت به گونه دیگری بود.

گزارش اخیر جزئیات افزایش قابل توجه تعداد دولت هایی را نشان می دهد که از گوگل خواسته اند تا نه به دلایل حقوقی و بلکه به دلیل وجود این مطالب روی شبکه جهانی اینترنت، از روی تارنمای گوگل حذف و یا مسدود شوند.

در این گزارش آمده است که ٢٧٠ درخواست از جانب اسپانیا در ارتباط با مطالبی به گوگل ارسال شده اند که منتقد مقامات دولتی بوده اند. مطالب وبلاگ ها، کلیپ های ویدئویی تارنمای یوتیوب و پیوست های این مطالب از آن جمله بوده اند.

لهستان برای اولین بار درخواستی را برای حذف مطلبی مطرح کرد که از “آژانس لهستان برای توسعه بازرگانی” انتقاد کرده بود. گوگل می گوید مقامات این شرکت به هیچ یک از این درخواست ها توجه و آن ها را اجرا نکرده اند.

با این وجود، در گزارش گوگل آمده است که این شرکت به ۶۵ درصد این درخواست ها پاسخ مثبت داده است و با افزایش تعداد این درخواست ها، حتی به دلایل غیرحقوقی و غیرقانونی، نگرانی های فزاینده ای در مورد عدم مدارا نسبت به آزادی بیان روی اینترنت پدید آمده است.

خانم چو در مورد این داده ها می گوید: ارقام کنونی، نه فقط به این دلیل که آزادی بیان به خطر افتاده است، نگران کننده هستند، بلکه به این دلیل که بعضی از درخواست ها از جانب کشورهایی مطرح شده اند که نام آن ها حتی به ذهن شما هم خطور نمی کنند و کشورهای دموکراتیک غربی هستند که معمولاً در فهرست کشورهای نیستند که سانسور در آن ها رایج باشد.

سیاستهای اعمال شده از سوی گوگل در چند سال اخیر نظیر شائبه جاسوسی گوگل برای برخی دولتها و آشکار شدن اطلاعات کاربران برخی سرویس های آن، موجب انتقاد کارشناسان زیادی در حوزه امنیت اطلاعات و داده ها شده است.

این در حالی است که شرکت گوگل خود نام خلیج فارس را که دارای مستندات تاریخی چند هزار ساله است، از روی گوگل مپ حذف کرده است.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 9749 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: zohur.net تاریخ خبر: 1391/04/06 تعداد مشاهده: 1911
کلید واژه ها: ,
سافت گذر
نظرات بینندگان

ناشناس 1391/04/08 18:34
امیر جون نمیدونم دوست دارم بدونم کدوم دهاتی زندگی میکنی که همه زندگی و پیشرفتت بنده به بند تممون گوگل که اگه واشه تو هم وا میری!
حسین کریمی 1391/04/07 22:59
بذار واسه خودشون خلیج هر ... که میگن بگن ما که میدونیم اینا از کجا اب میخوره. زنده باد خلیج فارسlay:none">fexofenadin kinder forskningogkaffe.site fexofenadin nebenwirkung
زهرا 1391/04/07 19:56
یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به دیگران
hamid r 1391/04/06 17:59
الان بینگ هم نقشه داره ولی به حقوق بین المللی احترام میگذاره و نام خلیج فارس رو فقط خلیج فارس نوشته نه دو تا اسم و یا یه اسم جمعلی. کلا گوگل زیاد اهل رعایت مقررات و احترام به حقوق بین المللی نیست.
ناشناس 1391/04/06 16:42
ربطش اینه که مرگ خوبه ولی برای همسایه!
ناشناس 1391/04/06 16:32
تمام مشکلات نیست ولی بالاخره قسمتی از مشکلات که هست.
احسان اشرفی کرسکانی 1391/04/06 15:26
زنده باد خلیج عربی زنده باد گوگل زنده باد کرسکان مرگ بر کاستاریکا وآفریقای شمالی آقا من عاشق کوکوسیب زمینیم
amir 1391/04/06 15:13
سلام.شما که قرار بود گوگل رو در صورت ادامه این کار فیلتر کنین.چی شد؟چرا فیلتر نمیکنین؟فیلترش کنین تا دیگه به تمام معنا بدبخت و عقب افتاده بشیم.فیلترش کنین دیگه.
مردم 1391/04/06 15:03
آقا نان شد قیمت بنزین شما فکر خلیج فارسین

مشکل خلیج فارس نیست
l3al3ak 1391/04/06 13:06
چه ربطی داشت حالا ؟
شعار آزادی بیان با حذف اسم خلیج فارس چه ربطی به همدیگر دارند ؟!

گوگل تابع یک کشوره
گوگل خودش یه کشور نیست که بخواد بر اساس قوانین خودش حکومت کنه !
گوگل و هر شرکتی ، ناچارا مجبور به تبعیت از قوانین کشور متبوعش است